ETALAGE SPORTQUIZ

Doe mee aan de Etalage Sportquiz van Wielerclub Marke en maak kans op diverse prijzen.​

In 2020 hadden we met Wielerclub Marke het plan om naast onze wielerevenement een sportquiz te organiseren. Door de huidige situatie vielen beide plannen in het water. Om er geen volledig sabbatjaar van te maken organiseerden we reeds een evenement samen met het fietsstratentproject. Nu slaan we de handen in elkaar met de Markse handelaren om een Etalage Sportquiz te organiseren.

Vanaf maandag 2 november worden diverse vragen over algemene en Markse sportkennis uitgehangen in de etalage bij 32 handelaren in Marke. Download ons antwoordblad, ga op zoek naar de vragen en schrijf jouw antwoorden op. Zo maak je kans op één van onze vijf prijzen die voorzien worden door onze partners.

Je hebt tot en met 28 november de tijd om jouw antwoorden te deponeren in de quizbrievenbus (Kapsalon Mia Marktstraat 61). Op basis van juistheid van vragen en een trekking worden de winnaars bekend gemaakt op 5 december. De prijzen worden nadien uitgereikt. Hou onze Facebookpagina in de gaten!